Om meg

Mitt navn er Simon Winger Bakkevik og det er jeg som er mannen bak www.machjelpen.no. Jeg holder til i hjertet av Østfold, Sarpsborg, og jeg ønsker å betjene kunder i hele Østlandsområdet. Jeg har høy kompetanse på det meste som har med Appleprodukter å gjøre, og kombinerer dette med god (og menneskelig) kommunikasjon og et bra pedagogisk opplegg.

Etter å ha jobbet med det meste som har med Apple og Mac-produkter å gjøre hos min tidligere arbeidsgiver, InfoGrafikk, har jeg nå startet et enkeltmannsforetak. Hos InfoGrafikk har jeg utført varierte oppgaver. Jeg kan nevne kurs, teknisk support, serviceverksted, webredaktør og salg. Arbeidsoppgavene har vært mange, og jeg har derfor fått veldig bred erfaring.

Denne erfaringen ønsker jeg nå å tilby mine kunder til en hyggelig pris. Det er velkjent at support, kurs og andre IT-tjenester koster veldig mye. Så mye at de færreste kan ta seg råd til dette. Det ønsker jeg å gjøre noe med. Machjelpen.no er derfor et alternativ for deg som ønsker å få hjelp, veiledning, kurs, foredrag, eller andre IT-tjenester, men som ikke har mulighet/lyst til å betale over 1300 kroner timen for dette.

Jeg har stor faglig tyngde og har tidligere holdt kurs for både store private selskap og i det offentlige. Opplæring har jeg fått gjennom Apple sitt offisielle system, og jeg har flere sertifiseringer. I løpet av kort tid vil jeg fremskaffe noen referanser som kan gå god for kvaliteten på det jeg tilbyr.

Ønsker du å vite mer om min kompetanse og hva jeg kan tilby så vil jeg på det varmeste anbefale at du tar kontakt med meg for en hyggelig og uforpliktende Apple-prat.