Apple gjorde en liten tabbe før helgen, og la ved en feil ut et bilde av sin kommende skjerm på Apple Store. Bildet ble raskt fjernet, men ikke uten at noen fikk lagret en kopi. På bildet nedenfor ser du det som nesten helt sikkert blir den nye skjermen. Den ser helt lik ut som den gamle, men det er en vesentlig forskjell. Disse skjermene er seriekoblet på Thunderbolt-kontakten, noe som vil være mulig på siste versjon av Macbook Pro 15 og 17″. Apples skjermer får med andre ord Thunderbolt, akkurat som forventet. Utrolig praktisk, og mange har nok ventet på å få tatt i bruk thunderboltene sine. 🙂

 

 

Macbook Air og Lion er ventet samtidig med de nye skjermene. De heteste ryktene kan fortelle om en minstekonfigurasjon med 4gb ram, 128gb harddisk og bakgrunnsbelyst tastatur Jeg har tidligere tippet på tirsdag 19. juli som en potensiell lanseringsdato dato, men siste rykter sier nå onsdag. Vi får se. Sikkert er det ikke engang at det skjer noe denne uken. Det eneste vi kan føle oss helt trygge på er at nå er det «rett rundt hjørnet», og vi gleder oss naturligvis?!

Venter du på Lion? Les denne guiden til hvordan du kan gjøre deg klar.