Apple har i dag lansert sin nye versjon av det profesjonelle videoredigeringsprogrammet Final Cut Pro. Den nye versjonen heter Final Cut Pro X, og her er det mye nytt. De største nyhetene i selve programvaren handler om ytelse og enkelhet ved klipping. Men den kanskje største nyheten for oss brukere er prisen. Den nye versjonen koster bare 1699,- kroner, og du laster den ned fra Mac App Store. Tidligere har Final Cut Pro programvaren koster 8990,- så dette er en stor nedgang i prisen. Du får nå kjøpt de tidligere medfølgende programmene Motion og Compressor hver for seg, og de koster 279,- pr. stykk. Veldig billig det også.

Spesielt interesserte kan se de to videoene under for å få de viktigste nyhetene slik Apple introduserte dem i Las Vegas i April.

Del 1:

Del 2:

 

 

Oppgradert Time Capsule

I all stillhet har også Apple oppgradert Time Capsule. De nye versjonene er nå tilgjengelig i 2- og 3TB. Litt mer enn tidligere altså. En hyggelig liten tirsdagsoppdatering fra Apple.