I morgen, tirsdag, kommer oppdateringen til iOS 8.4, og da får vi tilgang til å prøve Apples nye streamingtjenesten; Apple Music. Det skal bli svært spennende å prøve dette, og siden alle får gratis tre måneders prøvetid så blir det nok også en veldig stor gruppe brukere som skal se hvordan denne nye tjenesten virker. Jeg er en av dem.

Apple har en tendens til å treffe blink når de går inn i nye markeder, og gjennom den første iTunes Music Store skapte de ikke bare en revolusjon innen musikkbransjen, tiden skulle vise at de la grunnlaget for en revolusjon innen distribusjon av både musikk, software, bøker og andre ting. I dag tar vi App Store som en selvfølge, men det begynte med en musikkbutikk, og faste priser per sang.

Apple Music kommer garantert ikke til å bli en stor revolusjon, for her har Apple havnet litt i bakleksa, spesielt sammenlignet med Spotify. Apple har rett og slett hengt litt etter, og derfor blir det spennende å se hvordan produktet og tjenesten de nå skal lansere vil fremstå. Jeg personlig er en av de mange som kommer til å laste ned i morgen, og da regner jeg med å få mange svar.

iOS 8.4 med Apple Music skal slippes klokken 17 norsk tid, og en time etter dette, klokken 18, starter de opp radiokanalen Beats 1. Det blir bare å følge med.