Det har kanskje allerede blitt «yesterdays news», men Apple har altså sluppet nye produkter, noe som alltid er spennende. Denne gangen ble det nye iPader, en helt ny «stor» iPad som heter iPad Air, og en iPad Mini med retinaskjerm. Bra saker med andre ord. Det ble også oppgraderte bærbare maskiner, samt at vi har fått pris og spesifikasjoner for den nye råtassen, Mac Pro, som kommer i desember.

Det ble også demonstrert og lansert nye programvare. Både Mavericks, det nye operativsystemer til Macene som nå er tilgjengelig som gratis oppdatering, samt en update av både iWorks og iLife-programmene for både iOS og Mac OS.

Jeg har lyst til å komme med flere detaljer om disse produktene, og ikke minst reviews av all den spennende nye programvaren Apple har sluppet, i løpet av høsten. Inntil videre vil jeg anbefale alle å ta en titt på Apples «Special Event» der alt dette ble introdusert. God fornøyelse!