Hva tilbyr jeg?

Kurs, support og konsulenttjenester til en uslåelig pris.

Mitt konsept er at jeg ønsker å tilby profesjonelle Apple-tjenester til privatpersoner og bedrifter, og jeg ønsker å gjøre det til en særdeles hyggelig pris. Slike tjenester koster vanligvis svært mye, og det blir derfor vanskelig for privatpersoner og mindre bedrifter å koste på seg noe slikt. For disse finnes det derfor ikke noe godt alternativ dersom de trenger oppfølging og support rundt Appleprodukter – før nå.Jeg kommer hjem til deg…

Dersom du ønsker det så kommer jeg hjem til deg og holder opplæring og kurs, eller løser eventuelle problemer. Jeg kan hjelpe til med oppsett av Mac, printer, internett, E-post og det meste annet som måtte dukke opp av utfordringer på Mac-plattformen.

…eller løser problemet over telefon.

Jeg kan også løse store og små problemer over telefonen. Hvis det trengs kan jeg fjernstyre din Mac over nettet, eller jeg kan fjernstyre deg over telefonen. Du velger! De fleste problemer kan løses raskt og enkelt på denne måten, slik at du slipper hodebry og bortkastet tid og energi.


 

Jeg holder kurs for dine ansatte…

Dersom du driver et firma eller en forening, og ønsker å ha et Mackurs så stiller jeg gladelig opp. Jeg har mye erfaring fra klasseromskurs og foredrag hos både bedrifter (store og små), skoleverket og ulike foreninger.

…eller gir deg Mackurs hjemme i din egen stue.

Jeg har også holdt mye opplæring og privatundervisning hjemme hos privatpersoner. Mange opplever at det kan være vanskelig å komme godt i gang, eller de opplever enkelte utfordringer i sin databruk. Ønsker du hjelp med å komme i gang med filmredigering, bilder eller bare et generelt datakurs så er jeg mannen for jobben.

Hjemmeside?

Ønsker du å opprette en webside kan jeg hjelpe deg med dette. Etterspørselen har vært stor, og jeg lager websider som mine kunder kan oppdatere og vedlikeholde på egenhånd. Av sider jeg har levert har det vært alt fra personlige blogger til firmasider for ambisiøse aktører. Også når det gjelder dette er jeg veldig konkurransedyktig på pris, og jeg er derfor et meget godt alternativ for små aktører og privatpersoner. Ta kontakt med meg for å diskutere priser og muligheter.

 

 

Jeg hjelper også til med mange andre utfordringer.

Det er også veldig mye annet jeg kan være behjelpelig med. Jeg kan hjelpe til med å produsere presentasjoner, konfigurasjon av diverse tilbehør, oppsett av programvare fra ulike produsenter, utfordringer relatert til fotografering og film, og veldig mye annet. Er du i tvil om jeg kan hjelpe deg så er det bare å ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale rundt temaet der du har en utfordring – eller ønsker å ta nye steg.

 

 

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med meg så blir vi enige om en løsning som passer for deg.