Det kom ingen store overraskelser fra Apple i dag. Lion er nå tilgjengelig på App Store. Det koster 209,- kroner, og du kan laste det ned fra denne linken. Det kan dog være lurt å lese min guide for hvordan du skal forberede deg og din Mac på forhånd.

Det kom også ny maskinvare fra Apple. Både ny Macbook Air, Mac Mini og en ny 27″ skjerm med thunderbolt. Med andre ord, akkurat som ventet. Macbook Air har fått en ytelsesoppgradering med blant annet i5 og i7 prosessorer, og den koster nå fra 7890,-. Som ventet har den også fått backlit keyboard. Mac Mini har også blitt raskere, og de har droppet DVD-stasjonen. Nå får du Mac Mini for bare 4790,- kroner. Den nye skjermen ser selvsagt snasen ut, og den koster 8290,-. Det er et par måneders ventetid på skjermen, men Mac Mini og Macbook Air er tilgjengelige med det samme.

Du kan lese mer om nyhetene hos Apple.no, men jeg anbefaler varmt at du heller kjøper dem hos mine tidligere kollegaer hos InfoGrafikk.