Her kommer en oppsummering av alle appene som har blitt presentert på Radio Prime i løpet av oktober. Som vanlig er det ganske variert her, med et spill og «noe annet» hver eneste uke. Håper du finner noe som faller i smak, og send gjerne over app-tips i kommentarfeltet nederst.

 

 

 

 

 

Uke 40

Artig: SlowCam

Dette er en app som lar deg filme i «super slow motion». Og du trenger ikke en gang den nye iPhone 5S for å gjøre det. Enkel og artig sak for folk som filmer med iPhone.

Pris: 14 kroner

Spill: Pocket Trains

Her skal man drive et jernbaneselskap, og sette opp ulike ruter rundt i hele Europa. Lokomotiver og jernbanestrekninger koster penger, og så tjener man på alt man frakter langs rutene man «eier». For utålmodige sjeler kan man kjøpe seg suksess gjennom in-app-kjøp.

Pris: gratis

 

Uke 41

Nyttig: Østfold Kollektivtransport Reiseinfo

Ruteinfo og reisehjelp for kollektivtransport i Østfold

Pris: Gratis

Spill: Pivvot

Morsomt spill som er både enkelt og vanskelig. Vi styrer en figur ved å pivotere denne rundt sin egen akse, på en reise langs en linje der det dukker opp ulike hinder.

Pris: 21 kroner

 

Uke 42

Nyttig: Keynote

Apples eget presentasjonsverktøy. Lag og hold profesjonelle presentasjoner med din iPad eller iPhone. Dette går Powerpoint en høy gang.

Pris: 70 kroner

Spill: Impossible Road

Her styrer vi en kule som suser i vei langs en «berg og dalbane»-aktig vei, som snirkler seg gjennom et slags hvitt tomrom. Utrolig vanskelig, men gøy og spennende.

Pris: 14 kroner

 

Uke 44

Nyttig: Duolingo

Lær deg nye språk, og gjør det på en enkel, artig og effektiv måte.

Pris: gratis

Spill: Fist of awesome

Ganske sykt og morsomt «fighter»-spill for oss som spilte mye på 90-tallet. Gammeldags grafikk og musikk, mye slossing med absurde motstandere og en veldig artig og absurd historie.

Pris: 28 kroner