Det har gått litt sakte med oppdateringene av Ukens Apps, men her kommer en oppsummering av det som har blitt presentert på Radio Prime de siste ukene. Her er det noen godbiter for både liten og stor.

 

 

 

 

 

Uke 36

Nyttig: Familieplan

En app som lar en familie dele kalendere og avtaler med hverandre. Det er enkelt å sette den opp, og man får full oversikt.

Pris: Gratis

Spill: Save the Pencil

Et spill som går ut på å dra en strek fra punkt til punkt, og samtidig som man må besøke alle punktene, skal man kun besøke de fleste av dem maks èn gang. Det er også hinder i form av binders som prøver å gjøre livet surt for deg.

Pris: 14 kroner

 

Uke 37

Nyttig: Quora

Denne appen gir tilgang til nettsamfunnet Quora, som er et type forum der man kan stille spørsmål og få svar på de utroligste ting. Appen gir en enkel tilgang til dette, og man kan abonnere på de tingene man synes er mest interessant.

Pris: Gratis

Spill: Sprinkle Islands

Dette er et artig spill som går ut på å slokke branner i et øymiljø. Det er ikke et realistisk og skummelt spill om brannslukking, men her handler det om å spare på vannet, og man får flere poeng desto mindre vann man bruker. Trivelig grafikk og musikk, og passe vanskelig.

Pris: Gratis (enn så lenge)

 

Uke 38

Nyttig: iPhoto

Denne appen er det Apple selv som har utviklet, og det er den mobile utgaven av det populære Mac-programmet med samme navn. Her kan man redigere bilder på ganske avansert nivå, lage albumer og nyte flotte effekter. Spesielt flott på iPad.

Pris: 35 kroner

Spill: Terraria

Dette er et eventyrspill litt utenom det vanlige. Man begynner spillet med en hakke, et sverd og en øks. Resten må man finne ut av selv, ved hjelp fra en person som dukker opp. Her begynner man med å hogge ned trær for å bygge sitt eget hus, så man ikke blir tatt av monster om natten, og så kan man begynne å utforske verdenen, både over og under bakken. Her finner man mye rart, blant annet fiender og skatter, og man kan bruke det man finner til å lage nye ting. Morsomt spill, men kanskje ikke for alle?! Sjekk videoen nedenfor.

Pris: 35 kroner