Ukens Apps med Radio Prime og Machjelpen.no i uke 35 var en litt artig form for sosialt media, samt et spill som rent visuelt er slående vakkert. Denne uken har vi to flotte apps, og det er Limbo og YourExtraLife.

 

 

 

 

 

 

Artig: YourExtraLife

YourExtraLife er et sosialt nettverk som handler om å utvide sin horisont og prøve nye ting. Her får man ulike oppgaver man kan løse, i flere ulike sjangere, og man blir utfordret til å la mobiltelefonen ligge under en helt middag, til å oppdage ny og annerledes musikk, til å se klassiske filmer, invitere med venner på ulike arrangementer, støtte veldedige formål, prøve ny mat, og så videre. Mangfoldet er stort, og det er i grunn ganske spennende.

Oppgavene man løser skal bevises med et bildebevis, som så blir godkjent eller avslått av «samfunnet». Dersom man får godkjent løses nye oppgaver opp, og man får poeng.

En artig og veldig inspirerende app.

Pris: gratis

Klikk her for å laste ned YourExtraLife

 

Spill: Limbo

Limbo er et mørkt og vakkert plattformspill, der man styrer en tilsynelatende bortkommen gutt. Man får vite svært lite om historien og bakgrunnen, men det er om å gjøre å passere mange små og store hinder, og hvor man er på vei er høyst usikkert. Hinderne kan være svært ulike, alt fra kjempeedderkopper til små vann, feller og lignende. Man kommer garantert til å «dø» mange ganger, og det på veldig brutale måter.

Når man går i en felle, eller blir spist av en edderkopp, begynner man på nytt igjen rett før siste hinder. Dette sikrer progresjon gjennom hele spillet, og det er sjeldent man må gjøre de samme tingene på nytt.

Spillet er svært vakkert, ganske spennende, og akkurat passe vanskelig. Se videoen nedenfor for å forstår om dette er noe for deg.

Pris: 35 kroner

Klikk her for å laste ned Limbo