Så er det igjen tid for Ukens Apps med Radio Prime og Machjelpen.no. Denne ukens apps er et morsomt og avhengighetsskapende spill, og en veldig hendig og nyttig app som kan hjelpe til med å spare penger.

 

 

 

 

 

 

Spill: Prismadrop

Prismadrop er et avhengighetsskapende puzzle-spill, der man jobber med å fjerne brikker fra et brett. Brikkene har ulike farger, og man kun fjerne brikker der to eller flere av samme farge står sammen. Når man fjerner brikker får man poeng, og målet med spillet er naturligvis å få så mye poeng som mulig. Her er det ikke flere «brett», men bare ett brett som ser ulikt ut hver gang.

For å få mye poeng må man få mange klosser med samme farge til å stå inntil hverandre. Man må da være svært taktisk i forhold til rekkefølgen man fjerner de mindre sammensetningene i, og hvilke farger man skal prøve å samle. Som en hjelp kan man bruke «prismer» som lar deg fjerne èn og èn brikke. Man får 10 slike prismer når man laster ned spillet, og man kan tjene nye ved å spille bra eller å spre reklame. Man kan sågar kjøpe slike prismer.

Morsomt spill, og det er veldig gøy å utfordre venner og bekjente. Det eneste som irriterer nå, er at broren min har high score. Enn så lenge!

Pris: gratis, med in-app kjøp

Klikk her for å laste ned Prismadrop

 

Nyttig: Bensinpris

Bensinpris er en app som lar deg sjekke bensinprisene der du bor. Da kan man altså sammenligne prisene på de ulike stasjonene, slik at man fyller der det er rimeligst.

All data kommer fra brukerne, og man bør også bidra selv ved å legge inn informasjon om priser på de ulike stasjonene. Når priser blir lagt inn, blir også dato og klokkeslett registrert, slik at man alltid vet hvor kurant informasjonen er.

Enkelt, nyttig og kjekt sparetips.

Pris: gratis

Klikk her for å laste ned Bensinpris