Nok en gang er det ukens apps hos Machjelpen.no og på Radio Prime. Denne ukens apps er Flipboard og spillet Pixel People.

 

 

 

 

 

 

Nyttig: Flipboard

Flipboard er en app som lar deg samle nyheter både fra diverse nettaviser og fra sosiale medier i en app. Dette blir gjort om til et slags magasin, der du får dine personlige nyheter. Man velger selv hva slags nyheter man skal få, så den kan brukes slik man ønsker det selv.

Personlig bruker jeg den for å følge med på alle ulike sosiale medier på ett sted. Så Flipboard hos meg er koblet til facebook, twitter, instagram og linkedin. Det finnes også støtte for en rekke andre nettsamfunn.

Dette er en app som både er stillig og praktisk, og den anbefales til de som har mye å følge med på ute på nettet.

Pris: gratis

Klikk her for å laste ned Flipboard.

 

Spill: Pixel People

Dette spillet går ut på å bygge opp en by, og det er klassisk ressursforvaltning man jobber med. Vi har penger, en råvare som heter utopium, og disse kan man selvsagt aldri få nok av. Selve byutviklingen foregår med at man «blander» personene i spillet, og får ny yrker ut av dette. Isdanser + Wrestlingutøver blir til hockeyspiller, og så videre.

Ny yrker gir nye arbeidsplasser og nye bygninger, og slik vil både byen og inntekten din øke.

Dette er et vanedannende og gratis spill, men vær obs på at man kan kjøpe utopium som in-app kjøp i spillet, og det kan derfor bli en dyr affære.

Pris: gratis

Klikk her for å laste ned Pixel People.